Naturlig energi- og proteindrik

Naturlig energi- og proteindrik

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold)

Trænger du til et boost om morgenen, eftermiddagen eller måske efter træning? Så vælg den naturlige variant i stedet for en energidrik, der indeholder alt mulig mærkeligt.

Det er så nemt at lave selv og din krop kan meget bedre bruge denne energi- og proteindrik. Det kan også være du vælge at få lidt hurtig energi fra kaffe, men koffein kan for nogle dræne kroppen for vitaminer og mineraler, samt lave rod i vores hormoner. Du kan i stedet lave denne drik og tage med på farten.

Du skal bruge:

  • 1 dl. blandet bær, jeg brugte blåbær, hindbær og granatæblekerner
  • 1 spsk. hampefrø
  • Lidt citronsaft
  • 5-8 cashewnødder, gerne lagt i blød i mindst 10 min i Vand til den ønskede konsistens.

Jeg laver min helt tynd og mælkeagtig, så jeg bruger omkring en halv liter. Blend alt hvad du kan, så den bliver helt fin i konsistensen og nyd den kold. Jeg tester lige ny en vild blender fra Pia Thau’s webshop, som gør mine smoothies og drikke (som denne opskrift) enormt cremet og fin i konsistens. Du kan se blenderen HER. Jeg elsker at der kun er to dele der skal rengøres og så får du en ekstra beholder med, så du nemt kan tage din drik med på farten. 🙂 Nemmere bliver det ikke.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen