Havregryns Småkager Med Hvid Chokolade m. Hindbær (uden mælk)

Havregrynskager

De nemmeste, sprødeste og hurtigste småkager

Ca. 12-15 stk.

Dette skal du bruge:

  • 100 g. havregryn (evt. glutenfri)
  • 100 g. økologisk kærnet smør
  • 70 g. kokossukker
  • 1 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 3 spk. fuldkorns rismel (eller anden meltype, hvis ikke man synes det skal være glutenfri)
  • 1 plade hindbær chokolade stået i stykker

Sådan gør du:
Smelt smøret i en gryde, kom sukkeret i og tag den så af varmen og vend havregryn i. Vent 5-8 minutter og kom resten af ingredienserne i. Lav små klatter på en bageplade (ca. 1 stort tsk. fuld og få dem godt flade, så bliver de mest sprøde). De bages i ca. 10-12 minutter på 180 grader. Hold øje med dem, for de bliver pludselig gyldne og klar til at tage ud. Køles helt af og voilá, 20 minutter er gået og der er småkager klar ;-) Velbekomme.

Havregrynskager

Tilbage til bloggen