Se min økologisk mor-baby-pakke

Se min økologisk mor-baby-pakke

/Reklame for min egen webshop/

Jeg elsker simpelthen af lave disse pakker til jer! Og jeg er så glad for, at i tager så godt imod dem. TAK for det. Denne gang har jeg sammensat en hyggelig mor-baby-pakke med nogle af mine favoritter til mor og baby.

Egentlig er jeg ret overrasket over hvor få produkter der er behov for til Kalle, men mine to vidunder produkter skal du selvfølgelig have.

Mere behøver du næsten ikke, hvis du spørger mig.

img_2216

Økologisk zink salve fra Weleda

Wauw! Det må jeg bare sige. Første gang jeg brugte denne zinksalve kunne jeg se forbedring efter kun to dage. Kalle var blevet lidt hudløs i lysken, men kun to dage efter var rødmen stort set væk.

Jeg har solgt denne zinksalve i pallevis (næsten), da jeg tidligere stod i butik, hvor mødre ofte sagde, at det var den bedste zinksalve der findes. Det må jeg give dem ret i! Zinksalve plejer ofte at være helt hvidt, enormt klistret og svært at få af, men denne er helt tilpas.

Der er brugt nærende olier og morgenfrue, som beroligere den sarte babyhud. Et must til puslebordet! Tip: sidder der lidt rester af zinksalven kan det tørres væk med en våd vatrondel sammen med lidt olie eller Selma’s tryllepomade.

img_2214

Økologisk salve (læbepomade) fra Selma’s tryllepomade

En lille unik krukke med nærende olier til kinder, læber, tørre pletter, røde babynumser, sarte (og måske hårdtarbejdende) brystvorter og hvor du ellers har brug for til ekstra pleje til både dig og baby.

Jeg har specielt været glad for den til Kalle´s kinder, når han har været ude at sove, men jeg har også brugt den til at give zoneterapi og til begyndende arp i hovedbunden.

Jeg er vild med produkter der kan bruges til alt muligt! Det er egentlig kun din fantasi der sætter grænsen 😉

img_2198

Økologisk amme-te som stimulerer mælkeproduktionen

At amme er jo ikke “bare lige” som jeg ellers troede. Det kræver en helt del arbejde, så der hvor man kan søge ekstra hjælp synes jeg man skal gøre det. Her kan urter og frø være med til at stimulere mælkeproduktionen, oplevede jeg.

En metode der har været brugt i mange generationer. Et brev kan bruges flere gang og helt op til 750 ml. vand. Lad den endelig trække i en termoflaske og så kan du nyde teen i løbet af dagen.

Får din baby flaske, kan du sagtens stadig nyde denne te uden problemer. Den smager nemlig dejlig lakrids-agtig 🙂

img_1306

Økologiske Pukka te breve til gravid og som amme-mor

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med urter og dermed også te. Derfor får du også en prøve på en te der kan drikkes i sidste trimester og en te som kan drikkes under ammeperioden.

Du kan godt glæde dig, for de smager altså skønt! Husk endelig at lade dem trække i længe, så får du mest ud af urterne.

img_2215

Økologiske trusseindlæg fra Ginger Organic

Har du tænkt på din “anden kvinde” dernede? Et sart område som har brug for det reneste af den rene, så derfor får du en pakke økologiske trusseindlæg, som ikke er blevet produceret med kedelige kemikalier.

Derudover er de også 100 % bionedbrydelige, så de ikke belaster miljøet. De er uden syntetisk materiale, så huden frit kan ånde. På den måde undgår du varme, irritation, rødmen og svamp som kan opstå af overstående.

Det er noget enhver nybagt mod skal eje (og alle andre kvinder).

To stk. økologiske vaskbare amme-pads

Jeg vidste ikke om ammeindlæg var nødvendigt, men man lærer jo hele tiden, for det må man sige at det er.

Derfor har jeg vedlagt to stk. økologiske vaskbare ammepads, som er i naturlig materiale så huden kan ånde og genbruges.

img_1757

Økologisk bodyscrub fra Evolve til mor

Jeg mener virkelig, at mor skal have alene tid. Jeg elsker titlen som mor, men jeg har også brug for at trække stikket og låse badeværelsesdøren.

Derfor giver jeg dig en god undskyldning til at hygge dig lidt ekstra i badet. Du får en mild økologisk bodyscrub som dufter himmelsk!

Unik rabatkode til min favorit uld-pusher Dilling Underwear

Jeg synes du skal have mulighed for at vælge lige hvad du synes af tøj til baby eller dig selv. Jeg elsker Dilling´s nyeste design med slå-om-bodyer, da de er så nemme at få af og på. Du får hele 30 % på din ordre så det er bestemt værd at tage med.

Jeg håber du synes om udvalget, for jeg elsker det! Jeg har dog kun ganske få pakker, så du må ikke overveje for længe, da de ikke kommer igen. 

Knus fra Tina Lykkegaard

Tilbage til bloggen