Graviditetsolie til den voksende gravide mave (forebygger strækmærker)

Graviditetsolie til den voksende gravide mave (forebygger strækmærker)

/Indlægget indeholder reklamelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der sponsoreret indhold. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/

Jeg har mange gravide veninder og alle har fået en olie de kan smøre hele kroppen ind i. Jeg synes nemlig der er mange olier på markedet som indeholder mineralske olier eller andre ingredienser, som gravide (eller alle andre) ikke bør smøre sig ind i efter min mening.

En anden ret væsentlig ting er også, at mange olier ikke indeholder særlig mange aktive stoffer, som rent faktisk gør en forskel på en gravid hud. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville tippe jer om en nem olie, som du kan smøre på hele kroppen.

Graviditets olie mod strækmærker og kløe

Det er jo ikke kun maven der vokser, når man er gravid, så smør endelig hele kroppen ind i argan olie sammen med hjulkrone olie. Begge olier er med til at forebygge strækmærker (det vender jeg lige tilbage til) og så indeholder argan olien store mængder e-vitamin, som er meget beskyttende og reparerende på huden.

I hjulkrone olien er der en bestemt fedtsyre som kaldes GLA, der er meget relevant til en gravid hud, da det giver meget fugt og modvirker at huden tørre ud og evt. begynder at klø. Strækmærker ligger meget i generne, så har din mor fået strækmærker er det større risiko for, at du også får det, men jo mere fugtet og næret din hud er, jo mere kan den give sig. Lidt ligesom en tør køkkenelastik slår revner når du hiver i den. Det samme kan du forestille dig, at huden vil gøre, hvorimod en frisk ny (velfugtet) elastik kan give sig utrolig meget.

Jeg plejer blot at tage et pump af argan olie og hjulkrone olie i hånden og smøre hele kroppen ind. Du kan også blande dem sammen i en glasflaske, men jeg synes det ganske nemt bare at dem blande dem sammen fra gang til gang.

Har du ikke mod på at blande olierne sammen synes jeg, at du skal nøjes med argan olien, men den er en smule fed, så derfor trænger den ikke lynhurtigt ind i huden, som en jojoba olie eksempelvis gør. Er du slet ikke til fede olier eller ikke har tendens til tør hud, så vælg en jojoba olie, som også har suveræne egenskaber og er klart en af mine favoritter.

Faktisk synes jeg der mangler en god, plejende og nærende graviditets olie på markedet med masser af aktive ingredienser, som gør en forskel. Så jeg har lokket lidt med Naturligolie og jeg håber min helt egen blanding til en graviditets olie kommer i salg senere på året, som selvfølgelig er uden duft samt allergi venlig!

Lyder det ikke skønt? Har du nogle ønsker til den, så skriv endelig!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen