Cremet pastaret med svampe – uden gluten og komælk

I er så skønne – ved i godt det? 🙂 I er mange der spørger til min kost, hvad jeg spiser, hvordan jeg laver det, hvordan jeg undgår bestemte fødevare osv. Så jeg vil forsøge at dele nogle af de retter jeg får lavet. Jeg er jo ikke den “rigtige” mad-blogger, så i må lige have tålmodighed med mig og det er heller ikke sikkert, at jeg når at få taget billeder af maden inden den er spist 😉 Det er nemlig sket her. Denne cremede pastaret var så lækker, at den var spist samme aften den blev lavet 🙂

Cremet pastaret med svampe til to personer:

1 løg 4 fed hvidløg (Jeg elsker hvidløg og det samme gør din krop 😉 ) 1 dl. ærter 1 stor håndfuld frisk eller frossen spinat 2 tsk. havsalt (måske mere, smag den selv til) 1 tsk. rosemarin Frisk kværnet peber 100 gr. svampe 5 dl. Cashewfløde (Det er så nemt (og SUNDT!) at lave selv, så gør dig selv den tjeneste!) En stor håndfuld frisk persille Ristede pinjekerner til topping Glutenfri pasta (Jeg bruger ofte ærtepasta, men denne gang kunne jeg kun få pasta lavet på brune ris fra Rema)

  • Kog pasta efter anvisningen på pakken
  • Snit løg og hvidløg fint og svits det af på en pande med en god klat kærnet øko smør
  • Snit svampe i den størrelse du ønsker og svits dem med
  • Kom nu ærter, spinat, persille, havsalt, rosemarin, frisk kværnet peber og cashewfløde
  • Det skal små koge i 7-10 min. så bliver cashewfløden endnu mere cremet og når dine pastaer er færdige kommer du dem oveni og lader det stå 2-3 min. Så burde du have den lækreste pastaret som jeg fik 😉

Top retten med masser af ristede pinjekerner (rist dem af på den pande uden fedtstof) og lidt ekstra persille. Du kan gøre den endnu mere lækker ved at rive lidt manchego ost ovenpå. Manchego minder meget om parmesan ost, men er lavet på gede- og fåremælk, som oftest er meget bedre tålt end komælks ost. Tag og del endelig dit resultat, så endnu flere får glæde af opskriften! Kærligst Tina

Del på facebook
Del på linkedin

2 kommentarer til “Cremet pastaret med svampe – uden gluten og komælk”

  1. Har netop lavet dette til aftensmad og det var simpelthen så lækkert!! Vildt god smag og lækker cremet konsistens. Min kæreste var helt i chok da jeg fortalte at han lige havde spist et vegansk måltid 😉 Så tak for en super lækker opskrift, det er bestemt ikke sidste gang det har været på menuen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?