Massér dine rynker, urenheder og sensitiv hud væk

(Indlægget indeholder reklame og reklame for min egen 100% naturlige skønheds-goodiebox, som i godt kan glæde jer til ?) 

Er det virkelig noget man kan og hvorfor skulle det virke? Det giver faktisk rigtig god mening. Jeg har nu været i mange måneder efterhånden og jeg er blevet så glad for det! Ligesom kroppen har en masse muskler, så har ansigtet også. Det tænker vi ikke altid over. Du kender måske, at du kan få helt hovedpine (og en rynke mellem brynene) hvis du kigger mod solen alt for længe eller bare ind i en computerskærm. Det skaber spændninger, som vi vil få en masse ud af at massere/skrabe væk med dette redskab på billedet. Det kaldes en Gua sha og kommer fra Asien. Vi kunne faktisk lære en del af Asien 😉

Blokeringer skaber uren hud

Spændinger/blokeringer kan ophobes i vores hud som kan give bumser, rynker manglende glød og meget mere. Derfor skal de frigives, så de kan forlade ansigtet og forlade kroppen via vores naturlige afgiftningsproces. Jeg kan tydeligt se, hvis jeg har holdt lidt for længe pause med Gua sha, så jeg forsøger at gøre det hver aften eller blot nogle gange i ugen.

Selve redskabet Gua sha fås i forskellige udgaver, hvor jeg er glad for dem i krystal. Når du bruger en Gua sha “skraber” du huden hvorved der skabes et vakum i huden, så kedelige affaldstoffer frigives i huden. Det kan være du oplever rødmen, urenheder, knopper, linjer/rynker, grove/store pore, slap hud eller manglende ensartethed i huden. Alt dette kan Gua sha hjælpe med at mindske. Jeg har fået langt færre tydelige porer på næsen og min sensitive hud forsvinder ganske hurtigt efter få ganges brug.

Huden kan bliver rød efter en Gua sha behandling, men du kan mærke, hvordan blodet suser rundt, hvilket giver hudcellerne masser af ilt og næring. Brug den om aftenen og læg mærke til hudens glød næste morgen. Brug den gerne 5-10 min. hver aften.

Det eneste du skal bruge for at lave en Gua Sha massage på dig selv er et Gua sha redskab og en olie/facebalm. Jeg sidder altid i sofaen eller ligger i min seng og nyder den lette massage. 🙂 Se hvordan du nemt gør her!

Her er hvad Gua sha kan gøre ved regelmæssig brug:

 • Giver fornyet glød til huden
 • Hud-cellerne bliver aktiveret og ansigtet genvinder sin spændstighed
 • Reducere rynker
 • Fjerner/mindsker mørke rander under øjnene
 • Giver en mere ensartet hudtone (altså hudfarven)
 • Gør porerne mindre
 • Mindsker urenheder

Fordi jeg selv er blevet SÅ glad for denne effektive metode har jeg noget til jer. Jeg lancerer nemlig meget snart en naturlig skønhedsgoodiebox med mine favoritter til en fantastisk pris, hvor alt selvfølgelig er 100 % naturligt. Jeg vil kun have en meget begrænset antal, så det er bare med at være hurtig, når jeg lancerer dem. I skønhedsgoodieboxen vil bla. være en Gua Sha og en økologisk hybenkerneolie (og meget mere! ?)

Kærligst Tina

GemGem

Del på facebook
Del på linkedin

9 kommentarer til “Massér dine rynker, urenheder og sensitiv hud væk”

 1. Hej Tina 🙂

  Videoen er ikke tilgængelig. Kan jeg finde en video af, hvordan man udfører en gua sha andetsteds?
  Jeg har forsøgt mig for en måneds tid siden, men det endte i et helt voldsomt udbrud af acne, så jeg er lidt nervøs ved at prøve igen, for det blev så slemt, at det var svært for mig at gå ud af døren i fare for at andre så mig.

  Venlig hilsen,
  Ida

  1. Tina Lykkegaard

   Du er sød! Forhåbentlig slut næste uge, men jeg kommer til at fortælle meget mere 😉 Kh Tina

  1. Tina Lykkegaard

   Søde dig, forhåbentlig slut næste uge, men jeg kommer til at fortælle meget mere 😉 Kh Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *