Her kommer det: Mit bedste råd til alle hudproblemer

Måske når du lige at tænke, skal vi nu snakke smoothies igen? Men ja, det bliver vi bare nødt til. Jeg bliver ganske enkelt så trist over, at modtage spørgsmål og mails dagligt omkring hudproblemer af alle typer (altså ikke over jeres spørgsmål, men over at i har hudproblemer). Du skal dog ikke tro, at smoothies kan hindre alle hudproblemer og andre skavanker, men jeg tror faktisk på, at vi kan komme ganske langt med en smoothie (eller koldpresset juice) om dagen.

Hvorfor drikke smoothies?

Fordi du kan øge dit indtag af grøntsager, frugt, bær og superfoods dagligt gevaldigt med en smoothies. De eksperter jeg rådgiver mig med eller bliver undervist af, anbefaler en dosering på hele 800-1000 gr. grønt, frugt og bær dagligt. Ja, du har helt ret, det er altså et kilo om dagen! Det er dæleme meget… Jeg er jo jyde.. 😉 Derfor er det også helt tydeligt for mig selv, at se hvor stor en forskel det gør at drikke smoothies dagligt. Du får et hav af vitaminer, mineraler, sunde fedstyre (hvis du kommer det i din smoothies, som jeg synes du skal) og generelle næringsstoffer, men også nærende fibre, som vil trække brugte hormoner og affaldstoffer ud af kroppen. Bliver disse affaldstoffer for længe i kroppen (i fordøjelsen) ja så er der virkelig grobund for hudproblemer og andre skavanker løbende. Derfor får i også en hamrende sund smoothies, som beskytter huden indefra og styrker din fordøjelse.

Opskriften på to glas hud-boostende smoothies

1 håndfuld ægte blåbær (fra frost. Rema har øko og er billigst) 3 frosne jordbær 1 håndfuld granatæblekerne (fra frost. Reme har øko og er billigst) 2-3 tsk. chiafrø (de må meget gerne trække 5 min. i en dl vand, da din fordøjelse elsker gelélaget de danner omkring sig) 1 tsk. koldpresset øko kokosolie (smører huden indefra og slår kedelige bakterier ihjel i din fordøjelse) Saften fra en appelsin En håndfuld babyspinat eller feldsalat (Rema har øko frisk, som jeg skyller og kommer på frost) Evt. en halv avokado (frys den anden halvdel uden skræl til næste dag) Kom chiafrø og vandet de har lagt i blød i i blenderen sammen med resten af ingredienserne og BLEND! Kom evt. ekstra vand ved, hvis din smoothies er for tyk. Det tager ikke mere end 5-6 min. hvis du har gjort alt klar på frost. Det gør jeg, så er det nemt at gå til. Dette er virkelig også et tips til de gravide, som har hudproblemer. Jeg kan selv se, hvor stor en forskel det gør. Her kommer det: Mit bedste råd til alle hudproblemer Så er det bare med at få det til en god vane. Jeg er selv kommet ud af rytmen, men nu skal det være! Jeg må på den igen 🙂 Vil du være med? Kærligst Tina ?

Del på facebook
Del på linkedin

11 kommentarer til “Her kommer det: Mit bedste råd til alle hudproblemer”

 1. Jeg er vild med dine mange gode tips og råd! Er blevet så inspireret at jeg også er med på vitaminer osv og jeg kan virkelig mærke en stor forskel

  1. Tina Lykkegaard

   Hvor er du skøn Tine. TAK fordi du kigger med. Ja du kan sagtens lave den forinden, men ikke med kokosolie, da jeg tror det stivner i den. Tag det evt. på en ske ved siden af om morgenen og skyl ned med lidt vand. Fyld din flaske helt op til kanten, så der ikke er ilt i flasken. Ellers bliver den kedelig dagen efter 🙂 Kh Tina

  1. Tina Lykkegaard

   Jeg bruger dem direkte fra frost – måske en chance at tage, men jeg har aldrig haft problemer med de økologiske. Jeg bruger primært ægte blåbær, solbær, granatæble og jordbær. Kh Tina

 2. Har du en mening om hvor lenge etter man sluttet med melkeprodukter man bør bli kvitt eksemet, visst det er melkeprodukter som er årsaken?

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Tanja, hehe du sød. Jeg bruger dem direkte fra posen, måske en chance at tage men jeg har aldrig haft problemer med de økologiske. Jeg bruger typisk ægte blåbær, jordbær, granatæblekerner og solbær. jeg hepper på at du kommer i gang 😉 Kh Tina

  1. Tina Lykkegaard

   Det kan jeg da godt forstår og det ved jeg også godt, men kan ikke lige spotte hvor fejlen er? 🙂 Upsiii… kh Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *