Hvorfor giver den originale dermaroller så gode resultater?

Hvordan virker dermarolleren?/Indlægget indeholder reklame for mig selv/

Jeg har den seneste tid fået en del henvendelser på, hvorfor dermaroller virker så godt og om det er noget jeg anbefaler. Jeg kan kun sige at JA jeg anbefaler det i høj grad, da jeg igen og igen har set, hvor gode resultater man får. Jeg anbefaler den originale dermaroller pga. dens kvalitet og nålenes udforming samt nålenes længde på 0.20 mm. Du bør efter min mening ikke bruge længere nåle til hjemmebrug, da hudens øverste lag netop er 0.20 mm. Kommer du længere ned i huden skal du være uddannet til at gøre det, da det kan gøre mere skade end gavn.

Når det går galt med kopivare

Jeg vil ikke lave et skræmme indlæg, men det er set, at kvinder har fået stafylokokker i huden ved brug at uoriginale ruller. Jeg har det også sådan, at det jo er nåle vi snakker om. De nåle skal altså være sterile og lavet af det rette materiale. Når det så er sagt, så vil jeg lige opfriske, hvad dermaroller egentlig kan og hvem der kan have gavn af den.

Hvorfor virker den?

Huden bliver doven jo ældre vi bliver. Når vi når start/midt tyverne går det desværre kun en vej (og det er ned af!), hvis vi ikke holder gang i huden. Når huden så rulles af nålene, tænker huden straks “SOS! Jeg er blevet “skadet” og det skal repareres!”. Måske en dårlig sammenligning, men når vi falder og slår hul på knæet, så tænker huden også straks, at det skal lukkes og repareres og det er lidt det samme der sker (men i meget mindre grad) når huden rulles af dermarolleren.

Hvordan virker dermarolleren?

I sin tid blev dermarolleren opfundet til at forbedre ar og brandsår, men man fandt ud af at det gav vilde resulater. Derfor udviklede man ideen og i dag bruges den i ansigtet, men faktisk også på kroppen (det vænner jeg tilbage til i et andet indlæg).

Derfor bruger jeg den originale dermaroller

Jeg bruger selv dermarolleren for at mindske ar fra urenheder, for at give en jævn hudtone og mindske farveforskelle, men selvfølgelig også for at holde huden ung uden linjer og rynker. Linjer og rynker kommer med alderen, hvilket ikke gør mig noget, men derfor må huden gerne se velplejet og sund ud, hvilket dermarolleren hjælper med. Sommetider bruger jeg den også, hvis jeg kan se der er en urenhed på vej, så ruller jeg lidt ekstra og næste dag er den væk. Du må gerne bruge dermarolleren på en uren hud, men huden må ikke være betændt, da du så vil rulle det betændte rundt i ansigtet.

Hvis du vil se, hvilke produkter der er i dermaroller serien, så læs med her.

Dermarolleren købes i et kit, så du har, hvad du skal bruge til at starte med. Du kan ikke blot købe dermarolleren for sig selv, for så mangler du både roller cleaner (som renser dine nålene efter hver gang) og lipopeptiden, som forbedre hudens tilstand gevaldigt.

Du kan se på video, hvordan den bruges her.

Jeg ved denne beuatyrutine kan give en del spørgsmål, så skriv endelig en kommentar, så skal jeg hjælpe dig så godt jeg kan.

Kærligst Tina

Psst.. Har du problemer med uren hud? Så skal du se med her!

bumsefri-hud

Del på facebook
Del på linkedin

25 kommentarer til “Hvorfor giver den originale dermaroller så gode resultater?”

 1. Virkeligt dejligt indlæg, tak for det!
  Jeg er selv rimeligt bange for nåle, men jeg hører bare så meget godt om Dermarolleren så jeg er lige ved at overtale mig selv. Jeg har kigget inde på derma-roller.dk hvor de har sådan en gennemgående guide og der fandt jeg også en Dermaroller fra Perfect Body men den koster kun 249 kr – kan det passe at de virker når de er så billige? Jeg syntes bare det var vildt smart at man kunne udskifte hovedet på den så man ikke behøvede at købe en ny hver gang man ville prøve en ny størrelse 😀 Har ikke helt råd til de dyre originale nemlig 🙁
  Håber du kan hjælpe.
  Kh Laura

 2. Hej Tina
  Skal jeg bruge en ansigtscreme når jeg har brugt dermaroller og det serum der medfølger?
  Og må jeg evt bruge super 3 booster fra beaute Pacifique

  Derudover så bruger jeg hyaluron serum. Må jeg gerne fortsætte med at bruge den de dage jeg ikke bruger dermaroller ?
  På forhånd tak

  Mvh Louise

 3. Hej Tina,
  Må jeg bruge en dermaruller mens jeg er gravid? Syntes jeg kan finde forskellige meninger på nettet

  1. Tina Lykkegaard

   Ja det må du gerne. Hold øje med om huden ændre sig til det mere sensitive eller lign. så skal du måske holde pause, men ellers ingen alarm. Kh Tina

 4. Hej Tina.

  Jeg er selv næsten lige starte med at bruge dermarrolleren. Jeg er studerende og synes derfor at dermarollers egne produkter er over mit budget. Er der nogle lidt billiger løsninger til nogle produkter? Har start kittet med roller cleaner og lipopetide. Kan jeg evt bruge Evolves Hyaluronic Serum bagefter? Eller vil du fraråde at bruge andre produkter og så kun brug lipopetider?

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Nanna, nej desværre ikke. Du kan sagtens bruge Evolve de dage du ikke ruller, men de dage du bruger dermarolleren anbefaler jeg kun dermarollers egne produkter til. Simpelthen fordi jeg har set og selv afprøvet at huden kan få en alvorlig allergisk reaktion hvis man bruger det forkerte til. Det må på ønskesedlen til jul. Kh Tina

 5. Hej Tina! Tak for den skønneste blog. Jeg er meget interesseret i dermaroller og selfølgelig den origianale. Mit problem er meget store pore på kinder og næse og hage (også lidt på panden) og lidt urenheder. Mest tilstoppes porer, ikke så mange betændtheder. Ville du anbefalede dermaroller? Kan de gøre synlig forskel ved mine store pore?
  Tusind tak for et yderst brugbart indlæg.
  De kærligste hilsner,
  Martine

 6. Hej jeg har brugt rollen og jeg har fået små blære som klør i hele hovedet jeg tør ikke bruge den mere kan du fortælle mig hvad der er galt
  Hilsen janie

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Janie, mon det er den originale dermaroller du har brugt? Husk du ikke må trykke, men bare rulle forsigtigt. Hvilken hudpleje brugte du til? Kh Tina

  1. Tina Lykkegaard

   Jeg bruger den lidt i perioder og i min graviditet har jeg brugt den 0-2 gange i ugen. Jeg er ikke bange for a-vitamin i hudpleje i forhold til graviditet, men mere i forhold til hvilken type a-vitamin det er i forhold til hudens belastning. Kh Tina

 7. Elsebeth Brøndum Johansen

  Hej Tina,
  Jeg ruller gladeligt og gør som anbefalet men jeg oplever at min hud bliver meget tør og begynder at skalle, især på hver sin side af næsen. Og det ser jo bare ikke særlig pænt og velplejet ud. Er det mon de produkter jeg bruger efterfølgende som ikke giver fugt nok eller hvad tænker du? Kh Elsebeth

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Elsebeth, du skal helst sikkert have fat i dermarollers masker, som fugter huden ufatteligt godt. Det er fordi din hud ikke er fugtmættet nok, så du skal være ekstra opmærksom på at give huden nok fugt, hvor deres masker er geniale! Kh Tina

 8. Hej Tina. Jeg har før prøvet en “dermarulle” dog fra matas. Jeg følte at den gjorde mine urenheder værre. Jeg vil høre dig om du tror det kan være pga. det ikke var den originale. Eller om du tænker jeg helt skal holde mig fra dermaruller, så længe jeg stadig har uren hud af og til. Jeg overvejer nemlig at ønske mig denne dermarulle til jul, netop med det formål at mindske mine urenheder. Men er bange for den også blot vil forværre min hud. Du skriver at man godt må rulle uren hud, men ikke betændt hud. Hvornår er det “betændt”?

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Isabella, jeg tør ikke anbefale andre mærker end den originale fordi jeg så tit har set, hvor galt det kan gå med for lange nåle/ ikke sterile nåle osv. Du må gerne rulle på røde urenheder, men kan du se den hvide/gule betændelse i urenheden må du IKKE rulle på den da du så prikker hul på bumsen og ruller betændelsen rundt. Mange urenheder er ikke betændte på overfladen og kan derfor sagtens rulles på. Giver det mening? Kh Tina

 9. Jeg har brugt den originale dermaroller. Ca. Et halv år. Men lige nu har jeg fået rigtig meget uren hud på kinderne, så jeg tør ikke bruge den. Fordi jeg ved ikke hvornår ens hud er betændt, og hvornår den ikke er?

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Sofie, hvis urenhederne ser gule/hvide ud, hvor du faktisk kan se betændelsen ligge lige under huden skal du ikke rulle, men er huden “kun” små rød kan du godt rulle helt forsigtigt. Kh Tina

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Camille, egentlig anbefaler jeg kun at man bruger dermarollers egne produkter, men lige Bioeffect er faktisk helt okay. Det har jeg også selv eksperimenteret med, hvilket var rigtig godt. Kh Tina

 10. Skønt indlæg Tina! Jeg har dog et spørgsmål vedr. rosacea og dermaroller. Jeg synes at have læst, at dermaroller er no-go! når man har rosacea. Min rosacea er forholdsvis mild – jeg reagerer primært med rødme, har udvidet kar ved næse og på kinder. Af og til får jeg lidt knopper, men ellers ikke noget betændt eller lignende. Vil dermaroller blot forværre hudsygdommen og rødmen eller kan det i nogle tilfælde gøre noget godt for huden? Jeg ved, at alt er individuelt og vil blot høre din mening/erfaring 🙂
  Og tak for en skøn blog med brugbar info!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Grundet Covid-19 kan der være længere leveringstid, da vi er mindre bemanding i beautygaragen