Morgensmoothie med mango specielt god til den tørre hudtype

IMG_9080

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold)

Hjemme igen! Uden godt, men hjemme er nu bedst og specielt, når det kommer til madlavningen 😉 Jeg elsker mine morgensmoothies og vi har også fået det hele ugen, da vi tog en lille blender med 🙂 Vi fik en smoothie-“yoghurt”, som minder om yoghurt, men med meget mere smag og helt uden mælk.

Her til morgen blev det en mere sød variant, da mange mine varianter er med meget grønt i. Sommetider mener min kæreste at de er for sunde 😉

Opskrift til en person (stor portion)

 • 1 stk. moden avokado
 • 1 appelsin
 • 70 gr. mango
 • 1 lille spsk. lecithin granulat*
 • Saften fra en halv citron
 • Evt. en lille håndfuld frisk spinat

*Lecithin granulat gør din smoothies mere cremet, men det ikke kun konsistensen der bliver lækker. Det gør din hud også! Lecithin er en slags fugtmagnet i huden. Lectihin granulat er et fedtstof, som ligger sig rundt om dine celler, som gør dem i stand til at holde på fugten i huden. Det er altså med til at dine hud-celler ikke bliver dehydreret og tørre. Er vores hud-celler tørre, vil du kunne mærke det som tør hud, eksem, psoriasis og irriteret/sensitiv hud.

Hele 40 % af din hjerne består også af lecithin, så det er derfor også et vigtigt fedtstof til vores hukommelse, men også til dig der er deprimeret, har angst, urolig nattesøvn eller et overreaktivt nervesystem (også ved stress).

Du kan også blot komme en lille spsk. lecithin granulat i lidt vand evt. med lidt citron og røre det godt rundt og drikke det. Det smager ikke at det store, men jeg foretrækker det i min smoothie 🙂 Jeg har tendens til tør hud, så det er vigtigt for min hudtype at fylde på med sunde fedtstoffer og disse fugtmagneter.

IMG_9082

Tilbage til opskriften! Blend det hele godt og top “yoghurten” som du synes. Jeg kommer nødder på, da de indeholder sunde fedtstoffer og gode proteiner, som holder kroppen mæt meget længere. Lider du af bumser/hudorme er det en fordel at få sundt fedt (her lecithin granulat, avokado, samt nødder), protein (nødder) samt grøntsager (avokado og evt. spinat) til hvert måltid.

Ha’ en dejlig weekend!

Forresten… Vil du have mit nyhedsbrev? Så kan du skrive dig op (nederst på siden) HER! Så misser du ikke mine gode råd 🙂

Kærligts Tina

Vil du være bumsefri? Så giver jeg dig her muligheden, med min populære e-bog, som guider dig til en bumsefri-hud! Læs mere HER!

IMG_8576

Del på facebook
Del på linkedin

1 kommentar til “Morgensmoothie med mango specielt god til den tørre hudtype”

 1. Pia Bjørn Durup

  Hej Tina.
  Jeg er vild med dine blog-indlæg :-))))

  Hvor meget lecithin granulat tager du om dagen?

  Kh Pia.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ferielukket - uge 29 + 30

Sidste chance for at bestille før vores ferie er torsdag d. 9. juli kl.15.00.

 

Derefter sendes der først igen mandag i uge 31. 

15585