Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu!

bumsefri

Nu er den her! Jeg har glædet mig til at kunne tilbyde jer dette, fordi det vil giver dig alle mine redskaber for en sundere og smukkere hud uden urenheder! Det spørgsmål jeg dagligt støder på er noget lign. “Jeg er 27 år og får bumser, som jeg gerne vil have væk, da det påvirker mit selvværd og livskvalitet. Hvordan får jeg bumserne væk?”

Det spørgsmål får du du svar på, fordi det skal ikke være sådan. Jeg ved selv, hvor irriterende det er når huden lever sit eget liv. Jeg har derfor lavet en e-bog på knap 70 sider, hvor du får mine bedste råd til, hvordan du slår urenhederne ned. Du vil også lære hvorfor du får urenheder, da det på den måde er meget lettere at årsagsbehandle.

Jeg vil ikke give dig de klassiske råd du garanteret har afprøvet. Eksempelvis at (over)behandle huden med skrappe hudpleje produkter, fordi jeg gang på gang ser, at huden bliver super sensitiv og så står du med et nyt problem. Jeg vil derimod give dig et holistisk bud på, hvordan du skal behandle din hud for vedvarende gode resultater. Et holistisk bud handler om at se på kroppen som en helhed. Vidste du eksempelvis at fordøjelsesproblemer er grobund for hudproblemer generelt? Måske ikke, men jeg fortæller dig, hvordan du gør noget ved det.

I e-bogen vil du bla. få:

 • Forståelse for din hud
 • Forstå vigtigheden af din indre sundhed
 • God tips til en sund fordøjelse
 • Forståelse for anti-inflammtorisk kost
 • Forklaring på over 15 hud-venlige fødevare
 • Opskrfter på nærende og afgiftende smoothies samt juice
 • Urte te’s guide
 • Guidlines i kost og kosttilskud
 • Få redskaber til at mindske stress, tanker og bekymringer

Og meget mere..  Glæd dig til at komme i gang!

Jeg er simpelthen for billig, for du får det hele for 149 kr.

Du kan finde den lige HER!

Jeg er SÅ glad for den og ved du også bliver!

God aften.
Kærligts Tina Lykkegaard, Holistisk Hudterapeut

bumser Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu! Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu! Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu! Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu! Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu!Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu!Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu!

Del på facebook
Del på linkedin

4 kommentarer til “Hudterapeuten siger: Du kan faktisk godt få en bumsefri-hud nu!”

 1. Hej Tina. Tak for en dejlig side, som altid er inspirerende at kigge på.
  Er der beskrevet noget om hudpleje i denne i denne e-bog?
  Kh Line

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Line, ja det er der. Jeg forklare om hvad der skal undgåes og hvorfor. Det er ikke en stor del, men de vigtigste punkter er beskrevet. Kh Tina

 2. Hej Tina. Kender du til sunpati -serum Balm og face Oil? Den indeholder 34 intensivt phylo-ekstrakter og vitaminer. Vil du anbefale dette produkt?

  1. Tina Lykkegaard

   Hej Maria. Nej jeg kender det ikke. Desværre. Det kommer også meget an på hvilke ekstrakter og evt. æteriske olier der er brugt. Kh Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *