Olien til strækmærker og ar

IMG_8176

/Ambassadørskab for Naturlig olie/

Den første opskrift jeg lavede for Naturlig olie, var en opskrift til strækmærker og ar også efter kejsersnit, fordi jeg synes der er så mange olier på markedet der indeholder ingredienser jeg ikke synes hører sig til i hudpleje. Dertil er det et problem jeg ofte bliver spurgt til, så hvorfor ikke lave en helt ren olie, med gode egenskaber fra bestemte olier, som kan hjælpe huden med at fornye sig?

Huden har brug for at fornye sig, hvis vi snakker en skadet hud som ar og strækmærker er. Her er specielt hjulkrone olie rigtig god, fordi den har hudfornyende egenskaber og er en meget fugtgivende olie til en tør hud. Den er faktisk også god til ansigtet sammen med hybenkerneolie for at få en anti-age olie, som IKKE tilstopper huden porer. Bland begge olier sammen eller brug dem skiftevis morgen og aften.

Tilbage til olien til strækmærker og ar..

Opskrifts-blandingen er rig på E-vitamin der forbedre hudens elasticitet, men som også virker meget reparerende ved eks. strækmærker eller ar. Abrikoskerne olie giver intens fugt og virker kløstillende på huden. Argan olie er meget nærende samt regenererende på en skadet hud. Hjulkrone olie har en meget hudfornyende samt helende effekt. Hybenkerne olie er en af de olier, som hyppigst bliver brugt til en hud som skal repareres. Hyben stimulerer kollagen produktionen i huden, som betyder at huden vil blive mere spændstig igen efter huden har været spændt ud.

Bland alle olier sammen og ryst olierne samme i en 100 ml. flaske

Det er nemt, billigt og har mange egenskaber. Du har til to gange i opskriften, som du kan finde HER.
Du får altså en helt naturlig og effektiv 100 ml. kropsolie til 173 kr. pr. portion.

Jeg er helt oppe og køre over dette samarbejde! Jeg glæder mig til at dele gode succes oplevelser, som jeg ved dette vil give!

Kærligts Tina

Del på facebook
Del på linkedin

5 kommentarer til “Olien til strækmærker og ar”

    1. Tina Lykkegaard

      Hej Trine. Helt sikkert den nævnte da den er 100 % rent og indeholder intet skidt. Den skal smøres/masseres godt ned i selve strækmærkerne. Kh Tina

    1. Tina Lykkegaard

      Hej Helene. Ja bestemt, men undlad arganolie (hvis du stadig har tendens til tilstoppede porer/uren hud). Er det dybe akne ar kan den ikke tage det. Her vil jeg varmt anbefale dig eDermastamp. Kh Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *