img_5437

Brug havsalt eller urtesalt til din madlavning, måske har du hørt det før, men ved du egentlig hvorfor?

Vidste du at almindeligt billigt bordsalt bordsalt er raffineret, som vil sige at saltet er varmet og tørret, hvor der bruges tilsætningsstoffer, som de naturlige mineraler og vitaminer i havsalt ikke holder til. Dertil er det billige salt også blevet bleget helt hvidt med unaturlige tilsætningsstoffer, som vil påvirke kroppen negativ. Der er jo ingen grund til at udsætte din krop for flere unødvendige tilsætningstoffer end nødvendigt.

Her får du mine favoritter: 

  • Herbamare urtesalt som smager suverænt i alt slags mad. Den bedste bordsalt efter min mening. Urterne giver salten mere smag og derfor bliver maden bare det bedre. 🙂

 

  • Almindeligt havsalt  som bruges til alt hvor du “kun” skal have salt smag, men også der hvor du måske har brug for en anelse mere salt som eks. gryderetter osv. En forholdsvis billig naturlig god salt, som smager skønt.

 

  • Himalaya salt bruger jeg ofte i min saltkværn da disse fås i grove stykker. Det kan også fås som fint salt og indeholder stadig de mange mineraler naturlig salt indeholder. Himalaya salt siges faktisk at være den reneste og bedste kvalitet af salt. Om det passer ved jeg ikke, men det er en af de ældste salte på vores planet og netop derfor siges det at være “havets lyserøde guld”.

 

Brug lidt ekstra penge på din salt og få alle de gode sundhedsfordele med. En nem måde at vælge et sundere valg.

Kærligst Tina

/Indlægget indeholder affiliate links/

Del på facebook
Del på linkedin

2 kommentarer til “Salt er ikke bare salt”

  1. Tina Lykkegaard

    Selv tak HS. Jeg lærer også hele tiden, men du har så ret. Når du ikke bruger mere, så vælg rigtig gerne kvalitet. Ha’ en skøn nytårs aften. Kh Tina

  2. Tak for info, det var jeg ikke klar over! Bruger sjældent salt i min mad, så hvis jeg skal kan jeg lige så godt købe det gode og LIDT dyrere salt!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ferielukket - uge 29 + 30

Sidste chance for at bestille før vores ferie er torsdag d. 9. juli kl.15.00.

 

Derefter sendes der først igen mandag i uge 31. 

15585