Varmende nem broccoli suppe

(Nem vegansk broccoli suppe)
(Nem vegansk broccoli suppe)

Kulden er for alvor begyndt at ramme mig og derfor synes jeg, at jeg trængte til en varm nærende suppe. Det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at jo sundere den er, jo bedre synes jeg den er. Denne suppe fylder dig op med en masse vitaminer og specielt broccoli, indeholder bestemte næringstoffer, som er guld værd for vores hormoner. Jeg har toppet suppen med græskarkerner som er rige på zink. Zink hjælper huden med at fornye sig og hele gamle ar. Det er da win win. 🙂

Den er meget nem at lave. Opskriften kommer her:

1 broccoli uden stok (Jeg brugte stokken til min juice)

1 stort blad grønkål (Kan undlades)

3 fede hvidløg

7 dl vand

2 dl frosne ærter

1 stor tsk. herbamare (FARVORIT grøntsagsboullion)

Kværnet peber

evt. lidt salt af god kvalitet (Jeg bruger Maldon)

Start med at svits hvidløg ganske kort i en god klat øko kærnet smør. Kom derefter vand i gryden sammen med herbamare, tilsæt broccoli som du skære i fine små stykker, lad det små simre i 7-12 min. Tilsæt derefter ærter som de sidste. Derefter skal det stavblendes til en fin suppe. Jeg små koger det ganske kort tid, for at besvare flest mulige vitaminer og mineraler. Derfor skære jeg broccoli stykkerne ret små. Smag til med salt og peber.

Du kan sagtens komme lidt kylling ved eller nøjes med en håndfuld græskarkerner, som jeg gjorde.

Hvis du stadig fryser, så kan jeg varmt anbefale fleece tæppet fra karmameju. Hold nu fast det er dejligt blød og ikke mindst varmt. Jeg sidder netop nu, i skrivende stund svøbt ind i det. 🙂

Velbekomme.

Kærligst Tina

//Indlægget indeholder affiliatelinks//

 

(Nem vegansk broccoli suppe)
(Nem vegansk broccoli suppe)
Del på facebook
Del på linkedin

2 kommentarer til “Varmende nem broccoli suppe”

  1. Tina Lykkegaard

   Kære Pia. Det er så svært at beregne portioner synes jeg, men der er til omkring 4-6 portioner.
   Jeg har det stående i 4 dages tid. Sommetider laver jeg dobbeltportion og fryser det når.
   Kh Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi bytter frem til d. 31/1 2021 hvis emballage er intakt og produktet ubrugt.

Bestiller du inden d. 18 december garanterer vi levering inden juleaften, dog sender vi til og med d. 22. december.