Spis chokolade brownie med god samvittighed

Spis chokolade brownie med god samvittighed

Hvem er ikke vild med chokolade brownie? Jeg er VILD med chokolade på alle mulige måder, så da jeg forleden så denne lækre opskrift hos dygtige Maja Lemmeke måtte jeg give mig i kast med en ligende kageopskrift.

Hvis i ikke kender Maja Lemmeke så er hun værd at studere nærmere, for hun har en fantastisk tilgang til skønhed. Hun ved en pokkers masse omkring din indre tilstand og hvordan den påvirker din sundhed og skønhed.

Hun er også en af de dygtige piger fra Honest Beauty Talks som tilbyder de skønne Gua Sha kits, som du burde skrive på din ønskeseddel 😉

Nu til den nemme opskrift

  • 100 gr. revet rå rødbede (Maja bruger dobbelt så meget, men jeg havde kun 100 gr.)
  • 140 gr. sorte bønner fra dåse
  • 15 dadler uden sten (Læg dem gerne i i blød i lidt vand, men behøves ikke)
  • 3 økologiske æg
  • 1 stor spsk. HUSK (Loppefrøskaller)
  • 100 gr. smeltet mørk chokolade (Jeg brugte 80 %)
  • 2 spsk. kokosolie
  • Nip havsalt
  • 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  • Riv rødbede
  • Blend dadlerne
  • Smelt chokolade og kokosolie ved meget svag varme eller vandbad
  • Kom resten af ingredienserne i en skål undtagen HUSK og bagepulver
  • Brug en stavblender til at blende det hele til en fin masse
  • Kom derefter HUSK og bagepulver i
  • Lad dejen hvile i 7-10 min
  • Derefter hældes den i en form og bages ved 180 gr. i cirka 25-30 min

Den er super god dagen efter, men jeg kunne ikke vente så jeg smagte den også inden den var kølet helt af. Det var også godkendt! 🙂

Kærligst Tina

/Indlægget indeholder affiliate links/

Tilbage til bloggen